tiistai 29. toukokuuta 2018

Tulossa: Hypecon 16.6.2018 Hyvinkää

Street Fashion Finland tulee Hypeconiin!


Hypecon on hyvinkääläinen yhden päivän kestävä anime- ja pelitapahtuma, jonka järjestämisestä vastaavat mm. Hyvinkään Nuorisopalvelut ja vapaaehtoisista koostuva conitea. Tapahtuma on ikärajaton ja pääsymaksuton. Hypeconista löytyy perinteistä coniohjelmaa, kuten mm. cosplay- ja anime music video -kilpailu, myyntipöytiä, Pokémon salihaaste, luentoja, kirpputori ja meidokahvila. Tämän lisäksi Hypeconissa voi osallistua ihmiskimbleen, työpajoihin, käydä moikkaamassa kunniavierasta tai ihan vain ottaa asukuvia tapahtumapaikan Hyvinkään kaupungintalon ja Takomon tiloissa.
Street Fashion Finland saapuu Hypeconiin pitämään ohjelmaa!


KATUMUODIKAS ASUSTE TYÖPAJA


Aika: Käynnissä koko päivän
Paikka: Hengailutila

Työpajamaksu: 3 euroa (käteisenä kiitos!). Työpajaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen

Tervetuloa ohjattuun työpajaan askartelemaan helppoja mutta näyttäviä asusteita oman pukeutumistyylinsä tueksi! Tarjolla on monipuolinen valikoima materiaaleja erilaisten asusteideoiden toteuttamiseen. Työpajassa voi tehdä mm. kangaspinssejä, kaula- ja rannekoruja, hiuskoristeita tai mitä nyt ikinä materiaaleista keksiikään! 


JOHDATUS TOKIOLAISIIN ALAKULTTUUREIHIN LUENTO


Aika: 18:00 - 19:30
Paikka: Puheohjelmatila 2

Tervetuloa mukaan tutustumaan tokiolaisiin alakulttuureihin! Luennon aikana käymme läpi erilaisia muoti-ilmiöitä ja tapoja pukeutua aina 40-luvusta vuoden 2010 tuntumaan asti. Luennolla käsitellään katumuoti-ilmiöiden lisäksi mm. cosplayta ja roolipukuja. Johdatus tokiolaisiin alakulttuureihin luento sopii sekä aloittelijoille että kokeneille harrastajille.


FAIRY KEI JA SEN ALALAJIT

Aika: 17:00-17:45
Paikka: Puheohjelmatila 2Näiden lisäksi tietenkin otamme asukuvia ja juttelemme katumuodista harrastajien ja aiheesta kiinnostuneiden kanssa. 

Hypeconissa tavataan!

1 kommentti:

  1. Ai hitsi, kaikki näistä kiinnostais kovasti, mutt oon kokopäivän taidekujalla. :'D Jos pistän kamat kasaan ajoissa niin koitan ehtiä kuuntelemaan edes alakuulttuuri ohjelmaa.

    VastaaPoista