maanantai 14. toukokuuta 2018

Miittikutsu: Roihuvuoren Hanami

Tervetuloa mukaan Street Fashion Finlandin miittiin Roihuvuoren Hanamiin tulevana lauantaina!


19.5.2018 Helsingissä Roihuvuoren Kirsikkapuistossa juhlitaan Hanamia. Silloin tuhannet kävijät kokoontuvat puistoon ihastelemaan kukkivia kirsikkapuita ja nauttimaan tapahtumapäivän ohjelmasta. Tapahtuma on pääsymaksuton. Street Fashion Finland toivottaa tervetulleiksi piknik huovalleen kaikki katumuotia harrastavat tai aiheesta kiinnostuneet henkilöt. Mitään erityistä ohjelmaa emme Hanamiin järjestä. Päivä sujuu yhdessäolosta nauttien, jutustellen ja omia eväitä syöden. Siinä välissä voimme ottaa asukuvia ja käydä tutustumassa Kirsikkapuistoon. Jos päivä on erityisen aurinkoinen ja lämmin, muistakaa varata mukaan riittävästi juotavaa ja jonkinlainen aurinkosuoja (hattu tai päivänvarjo). Miittipaikan tunnistaa valkoisesta lipustamme, jossa lukee liiloilla kirjaimilla Street Fashion Finland. Olemme paikalla koko tapahtuman ajan eli 12:00 -18:00. 

Hanamin ohjelmaan voi tutustua TÄÄLLÄ

Yleistä Street Fashion Finlandin miiteistä:

- Miittiin saa osallistua kaikki katumuotia harrastavat tai aiheesta kiinnostuneet henkilöt.

- Ilmoitathan jos olet tulossa, niin osaamme odottaa sinua! Mikäli saavut paikalle johonkin muuhun aikaan, milloin miitti on ilmoitettu alkavaksi, suosittelemme ilmoittamaan tästä, jotta osaamme varmasti odottaa sinua.

- Miitissä valokuvataan ja miittiä videokuvataan. Toivomme, että sanot rohkeasti ja selkeästi jos et halua tulla kuvatuksi. Kuvissa esiintyvien henkilöiden luvalla valokuvia julkaistaan Street Fashion Finlandin sivustoilla.

- Alaikäisten tulijoiden täytyy ilmoittaa huoltajilleen miittiin osallistumisesta.

- Miitti on päihteetön.

- Koska miitti on julkisella paikalla, miittiin osallistujilta toivotaan hyviä käytöstapoja ja ympärillä olevien ihmisten huomioon ottamista.

- Pukukoodi on vapaa. Kunhan on vaatteet päällä.

- Jos näet tarpeelliseksi, ilmoitathan jos sinut täytyy huomioida jotenkin erityisesti, esim. olet liikuntarajotteinen tai yliherkkä hajusteille.

- Miittiä koskevat yhteydenotot voi lähettää myös sähköpostiin streetfashionfinland@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti