sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Street Fashion Finlandin pääsiäismiitti

Tervetuloa Street Fashion Finlandin blogiin!

Tässä artikkelissa kerromme pääsiäismiitistä, joka järjestettiin pitkäperjantaina 30.3.1018 Kouvolassa. Artikkelin on kirjoittanut ylläpidosta Satu ja valokuvannut Päivi. 


Pääsiäisen kunniaksi kokoonnuimme katumuodikkaasti yhteen. Tapahtumapaikaksi valikoitui kaunis Taideruukki Kymintehtaalta. Tehdasmiljöö sulkee sisäänsä mm. kahvilan, pieniä käsityöputiikkeja, kirpputorin, taidenäyttelyitä ja muuten vain tilaa olla.


Miittiin saapui kahdeksan henkilöä, joista kaksi kuuluivat ylläpitoon. Miitti alkoi kello 12:00 pienellä kahvittelulla ja toisiimme tutustumisella Cafe Ruukitaressa.


Tästä jatkoimme Taideruukin puolelle tutustumaan putiikkien ja taidenäyttelyiden tarjontaan.


Pitkäperjantain kunniaksi Taideruukkiin oli järjestetty ohjelmaa, ja tämän vuoksi paikalla oli tavallista enemmän kävijöitä ja käsityöyrittäjiä myyntipöytineen. Kaikki ihmiset olivat erittäin mukavia meitä kohtaan ^^! Josko korviimme kyllä kantautui muiden kävijöiden supinaa siitä, että olemme niitä anime- ja mangahahmoiksi pukeutuvia ihmisiä. Ei, emme ole. Anime- ja mangahahmoiksi pukeutuvat yleensä cosplayaajat. Meidän joukkomme koostui erilaisista katumuoti- ja pukeutumisharrastajista tai henkilöistä, ketkä ovat kiinnostuneita aloittamaan kyseisen harrastuksen. Osa pukeutuu näyttävämmin, osa arkisemmin, osa ottaa pukeutumiseensa vaikutteita Japanista ja osa jostain muualta. Kukaan meistä ei pure ja arvostaisimme sitä, että meiltä itseltämme tulee suoraan kysymään, mikä mahtaa olla homman nimi ennen kuin heittää luuloja ilmoille.Koko miittiporukka:


@hetsuww_ponit


Tiikeri @tapsu_tiikeri 


@mawetsu ja @kroakusSFF:n ylläpidosta Satu @mytwistedtwinsisterMeiltä on pyydetty paljon miittejä eri kaupunkeihin. Pyrimme ottamaan kaikki miittipyynnöt huomioon ja järjestämme miittejä sitä mukaa, kun meillä on siihen mahdollisuus. Haluamme muistuttaa, että ylläpidossamme on vain viisi ihmistä ja emme tunne kaikkia Suomen kaupunkeja. Miitin järjestäminen sellaiseen kaupunkiin, missä kukaan meistä ei ole ikinä edes käynyt, ei ole helppoa. Emmehän me tällöin edes tiedä, missä päin kaupunkia kannattaisi miitata ja mitä muuta kaupungissa voi tehdä. Ylläpito hoitaa SFF:n asioita vapaa-ajallaan eikä kukaan meistä saa tästä palkkaa. Aina ei riitä aika tai rahat matkustaa kaikkialle miittejä pitämään. Tämä ei silti tarkoita, etteikö miittipyyntöjä kannattaisi esittää, mutta pyydämme ymmärrystä asian suhteen.

Kiitos kaikille pääsiäismiittiin saapuneille henkilöille!
Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti