sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Asicon miitti 21.3.2018

Miittiä pukkaa jälleen!
Tällä kertaa järjestämme kokoontumisen Asiconiin saapuville katumuotiharrastajille!


Asicon on pieni tube- ja cosplaytapahtuma Asikkalan Vääksyssä, Tapahtumahotelli Tallukassa. Tapahtumapäivä on 21. huhtikuuta eli noin kahden viikon kuluttua. Päivätapahtuma kestää klo 13:00 - 19:00. Ikärajalliset iltabileet alkavat klo 19:00. Liput tapahtumaan maksavat 15 euroa.


Asiconin tubevieraina toimivat Lakko ja Sita Salminen. Ohjelmassa on luvassa myyntipöytiä, kirpputori, pukunäytös, luentoja, maskeerausta, kaavoitusta, cosplayta ja tubettamista. Street Fashion Finland järjestää coniin ohjelmaa katumuotiharrastajille. Ylläpidosta Satu tulee pitämään luennon aiheesta Johdatus Tokiolaisiin alakulttuureihin. Luento on sama kuin Japanipäivässä esitetty. Satu kertoo luennon aikana millaisia alakulttuureja on minäkin aikana Tokiossa ollut. Aikamatka alkaa 60-luvulta ja päättyy vuoteen 2010.


Luennon lisäksi Satu toivottaa Asiconiin saapuvat katumuotiharrastajat tervetulleiksi miittiin! Tarkka kellonaika ja paikka eivät vielä ole selvillä, mutta näistä tiedotetaan lähempänä tapahtumaa. Osallistuaksesi miittiin sinulla täytyy olla Asiconin ranneke.


Yleistä Street Fashion Finlandin miiteistä:


- Miittiin saa osallistua kaikki katumuotia harrastavat tai aiheesta kiinnostuneet henkilöt.

- Ilmoitathan jos olet tulossa, niin osaamme odottaa sinua! Mikäli saavut paikalle johonkin muuhun aikaan, milloin miitti on ilmoitettu alkavaksi, suosittelemme ilmoittamaan tästä, jotta osaamme varmasti odottaa sinua.

- Miitissä valokuvataan ja miittiä videokuvataan. Toivomme, että sanot rohkeasti ja selkeästi jos et halua tulla kuvatuksi. Kuvissa esiintyvien henkilöiden luvalla valokuvia julkaistaan Street Fashion Finlandin sivustoilla.

- Alaikäisten tulijoiden täytyy ilmoittaa huoltajilleen miittiin osallistumisesta.

- Miitti on päihteetön.

- Koska miitti on julkisella paikalla, miittiin osallistujilta toivotaan hyviä käytöstapoja ja ympärillä olevien ihmisten huomioon ottamista.

- Pukukoodi on vapaa. Kunhan on vaatteet päällä.

- Jos näet tarpeelliseksi, ilmoitathan jos sinut täytyy huomioida jotenkin erityisesti, esim. olet liikuntarajotteinen tai yliherkkä hajusteille.

- Miittiä koskevat yhteydenotot voi lähettää myös sähköpostiin streetfashionfinland@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti