sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Pääsiäismiitti 30.3.2018, Kouvola

Hauskaa pääsiäisenodotusta kaikille Street Fashion Finlandin seuraajille! On tullut aika julkistaa pääsiäismiittimme!


Pitkäperjantaina 30.3.2018 kokoonnumme Kuusankosken (Kouvola) Taideruukkiin. Taideruukki on Kymintehtaalla sijaitseva taidekeskittymä. Paikan päältä löytyy erilaisia taide- ja käsityö- ja designputiikkeja kuin myös kirpputori ja kahvila. Aloitamme kokoontumisen kello 12:00 Cafe Ruukitaressa, jonka jälkeen voimme jatkaa tutustumaan Taideruukin muuhun tarjontaan. Taideruukki on auki kello 17:00 asti, mutta miitistä saa lähteä jo aikaisemmin.

Huomioithan Taideruukista:

- Pitkäperjantaina Taideruukissa on käynnissä muutakin pääsiäisohjelmaa, siispä varauduthan siihen, että paikan päällä on muitakin ihmisiä.
- Vaikka olemme sisätiloissa, pukeudu lämpimästi, sillä kyseessä on vanha tehdasrakennus.
- Mikäli olet varmasti tulossa miittiin, mutta sinulla on vaikeuksia päästä Taideruukkiin, ota meihin yhteyttä. Autoomme mahtuu muutama henkilö mukaan poimittavaksi Kuusankosken tai Kouvolan keskustasta.

Ilmoittautuminen miittiin tapahtuu millä tahansa SFF:n sosiaalisen median sivustolla, missä miitti-ilmoitus on julkaistu. Riittää, että ilmoitat halukkuutesi osallistua miittiin yhdellä sivustolla.

Miitti Facebookissa

Yleistä Street Fashion Finlandin miiteistä:


- Miittiin saa osallistua kaikki katumuotia harrastavat tai aiheesta kiinnostuneet henkilöt.
- Ilmoitathan jos olet tulossa, niin osaamme odottaa sinua! Mikäli saavut paikalle johonkin muuhun aikaan, milloin miitti on ilmoitettu alkavaksi, suosittelemme ilmoittamaan tästä, jotta osaamme varmasti odottaa sinua.
- Miitissä valokuvataan ja miittiä videokuvataan. Toivomme, että sanot rohkeasti ja selkeästi jos et halua tulla kuvatuksi. Kuvissa esiintyvien henkilöiden luvalla valokuvia julkaistaan Street Fashion Finlandin sivustoilla.
- Alaikäisten tulijoiden täytyy ilmoittaa huoltajilleen miittiin osallistumisesta.
- Miitti on päihteetön.
- Koska miitti on julkisella paikalla, miittiin osallistujilta toivotaan hyviä käytöstapoja ja ympärillä olevien ihmisten huomioon ottamista.
- Pukukoodi on vapaa. Kunhan on vaatteet päällä.
- Jos näet tarpeelliseksi, ilmoitathan jos sinut täytyy huomioida jotenkin erityisesti, esim. olet liikuntarajotteinen tai yliherkkä hajusteille.
- Miittiä koskevat yhteydenotot voi lähettää myös sähköpostiin streetfashionfinland@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti