sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Desucon Frostbite 2018

Terveisiä Desucon Frostbitestä!


Street Fashion Finlandin ylläpito vieraili 26.-28.1.2018 Lahdessa Desucon Frostbite -nimisessä tapahtumassa. Desucon Frostbite on pääsymaksullinen ja ikärajallinen animetapahtuma, joka järjestetään alkuvuodesta Sibeliustalossa. Tapahtuman järjestää Kehittyvien conien Suomi ry. 


Desucon Frostbiten ohjelmaan kuuluu mm. laadukasta anime- ja manga-aiheista puheohjelmaa, keskustelupiirejä, myyntipöytäsali, cosplaykilpailuja, tanssipelejä ja pelihuone, työpajoja, kirpputori, japanilaisia kunniavieraita sekä yleistä hengailua, valokuvausta ja uusiin ihmisiin tutustumista. Tapahtumaan saa pukeutua miten laki sallii, ja kävijöiden joukosta voi bongata lukuisia cosplayasuja, katumuotia sekä ihan perus käyttövaatteitakin. 


Minä ja siskoni Satu pääsimme conin puolelle ihan kunnolla vasta sunnuntaina! Muut päivät menivät cosplaykilpailu jutuissa... Eli sunnuntaina katumuotivaatteet päälle, kamera kaulaan ja menoksi! Saimme auton parkkiin noin 100 metrin päähän ovista. Jätimme takit autoon "juostaan nopeasti sisälle niin ei palelluta". Olimme hitaita juoksijoita ja olimme paleltua kovassa tuulessa matkalla ulko-oville.


Jahka ensimmäiset "frostbitet" (pakkasenpuremat) oli hankittu, suuntasimme myyntipöytäsaliin.Ja sitten conin puolelle!Unohdin kysyä kuvassa olevan henkilön nimen, mutta paita piti kuvata koska siinä oli niin kiva printti <3. Perinteinen Japani yhdistettynä nykyaikaiseen pastellimuotiin. 21-vuotias Tiia kertoo perjantain hiukan synkän ilman saaneen hänen sisäisen demonin nousemaan pintaan. Asun paita ja liivi ovat Facebookin goottikirpputoreilta, housut Lindexiltä ja demonin sarvet Deadfine.fi:stä.

Sunnuntaina musta teema jatkui mutta tällä kertaa asua piristi tuuhea pinkki peruukki ja vyötärölle solmittu pinkki huivi. Mekko on ostettu Kappahlista ja rusetti Lindexiltä.

Valokuvat on ottanut Kalewala Photo.


Tiikeri kertoo Frostistaan näin:

"Lauantaina olin taidekujalla myymässä, joten päivä meni suurimmaksi osaksi siellä, mutta ehdin sen jälkeen vielä käydä animevisassa ja iltabileissä, joista molemmista tykkäsin. Pidin asun simppelinä koko päivän istumista ajatellen ja tällä kertaa jouduin jättämään kaikki rannekorut kotiin tuoreiden tatuointien takia."

Pusheen t-paita: EMP
Neule ja helmet: kirppari
Simpukka kaulakoru: MonsterBunBun
Hame: itse tehty
Sukat: Bodyline
Kengät: KooKenkäMinun päivän asu oli täynnä värikkäitä yksityiskohtia ja hallitseva materiaali oli vaalea farkku. Asukokonaisuuteen oli haettu retroa Luhdan neonvärisellä repulla ja The Simpsons ja Karvinen -hahmoilla. Koristelin tuon farkkupaidan ihan ite ^^. Kerrankin vuosien ajan hamstratuista kangasmerkeistä, pinsseistä ja lasten T-paidoista leikatuista hauskoista kuvista oli jotakin hyötyä!


Satu otti käyttöönsä peruukin, jonka valmistusohjeen löydät täältä. Sekä tattiliivi että vyötäröllä oleva hamekorsetti ovat molemmat minun käsialaa, aivan kuten asukokonaisuuden kangaskassi, kännykkäpussi, pinssi ja rusetitkin! Villatakki on kierrätystorilta, hame on 6%DokiDokin ja tuotu Japanista, ja pinkit kengät Vagabondin valmistamat.


 Nähdään Yukiconissa 17.-18.2.2018!

- Päivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti