perjantai 22. joulukuuta 2017

Joulukalenteri: Luukku 22

 Hyvää iltaa ja tervetuloa lukemaan Street Fashion Finlandin joulukalenteria!


Tänään fiilistellään pitkähihaisia paitoja ja etenkin talvisia tai jouluisia sellaisia. Talvi- ja jouluteemaiset vaatteet jakavat mielipiteitä: toisista nämä ovat rikos tyylitajua kohtaan vuodesta toiseen. Toisille taas talvi, puhumattakaan joulusta, ei tunnu koittavan ennen kuin päällä on se oma lempivillapaita tai vaikka sukat. Aina ei vaatteen tarvitse olla edes kovin talvinen tai jouluinen herättääkseen kantajassaan teeman mukaista fiilistä: Hyvät muistot vaatteeseen liittyen tekevät sen puolestaan!

Striittiksen ylläpidosta Satu, Minorea ja Päivi esittelevät enemmän ja vähemmän talviset paitavalintansa:

Satu


Huolimatta siitä, että Satu inhoaa talvea, häneltä löytyy aika paljon villapaitoja. Tämä paita nappasi Satun huomion erikoisella värityksellään: valkoista, tummansinistä, harmaata lilaa ja vaaleaa neonpinkkiä! Satun mielestä parhaat apajat persoonallisten talvivaatteiden etsintään löytyvät kirppareilta ja kierrätystoreilta. Satulta löytyy myös aivan erityisen jouluinen mekko, jonka hän on esitellyt joulukalenterimme luukussa 17.

Minorea


Minorea vannoo olevansa aina vain pahat mielessä - silläkin riskillä, että tonttu näkee. Kelmien kartasta tuttu lausahdus sopii jokaisen Potterheadin joulupaitaan! Minorea tilasi kyseisen paidan Wishistä, koska oli nähnyt samanlaisen netissä. Teksti on hänestä hauska ja sopiva hänen joulupaitaansa.

Päivi


Yleensä Päivin paidoista on tarkoituksella hihat putoamassa tai niissä roikkuu ketjuja ja hakaneuloja, mutta joulua silmällä pitäen hän päätti esitellä tämän vihreän villapaidan. Päiville tyypilliseen tapaan myös tähän liittyy tee-se-itse stoori: Haluatko jouluisen villapaitamekon? Osta kirpputorilta iso villapaita - niin iso, että helman pituus vastaa haluttua helman pituutta. Poista hihat ja kavenna miehusta sopimaan itsellesi (muista kaventaa myös hartioiden kohdalta). Tämän jälkeen kavenna hihat ja kiinnitä takaisin. Tadaa! Vihreä villapaita oli miesten isokokoinen paita aina siihen asti, kunnes Päivi teki siitä omalle kropalle sopivan villapaitamekon. Menee myös hameen kanssa!


Kiitos lukemisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti