keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Joulukalenteri: Luukku 20

Tämä on Street Fashion Finlandin joulukalenterin 20. luukku!
Ylläpito esittelee talvipukeutumisen suosikkejaan :).

Essi


Oma lemppari talvivaatteeni on tämä nallepaita. ♡ Se on jo muutamia vuosia vanha ja vähän kulunut, mutta aina niin rakas. Pehmeää paitaani ei voi vähänkään leudommalla ilmalla käyttää, sillä siinä tulee herkästi kuuma. Säästelenkin sitä joka talvi, kunnes tulee kunnon pakkaset! Se on yksi harvoista vaatteistani, joka todella lämmittää. Lisäksi se on niin suuri, että sen alle voi pukea vaikka kuinka monta kerrosta!


Namiko


Kaulahuivi joka päivä kaulassa! Talvella minulla on usein kylmä koulussa. Täydellinen asuste lämmittää ja somistaa kaulaa ja tekee asuista suloisempia. Voi käyttää tarvittaessa vilttinä ympärillä tai viikata tyynyksi. Kaulahuivilla yksinkertaisen takin saa astetta kiinnostavammaksi!


Satu


Minun valintani on valkoiset talvikengät. Ihan peruspukeutumisessa menee vielä mustat talvitöppöset, mutta silloin kun päällä on kaikkea muuta kuin mustaa ja varpaat pitäisi jollain tapaa suojaan pakkaselta saada, valkoiset talvikenkäni astuvat esiin. Kengät eivät ole pelkästään lämpimät, vaan niissä on sekä korkea varsi että paksu pohja suojaamaan sukkia lumelta ja loskalta. Kengät ovat kauniit ja naiselliset. Valkoinen väri on helppo yhdistää kaikkiin vaatteisiini.Päivi

Minä rakastan hattuja! Talvella on tärkeää pitää pää lämpimänä, ja siksi minulla on kolme erilaista pipoa sopien kolmeen erilaiseen tyyliin. Leopardipipon sai kaveriltani joululahjaksi vuosia sitten. Se sopii söpöihin ja höpsöihin asukokonaisuuksiin. Korviin on hauskaa ripustaa korvakoruja ^_^.


Oma suosikkini on musta perus pipo. Yksinkertaisen värin ja mallin vuoksi pipoa voi käyttää  katumuodissa kuin myös arjessakin täysin sulavasti. Ostin pipon Wannaben myymälästä Savonlinnasta. Pipo on naisellinen, mutta sen teemaa on helppo muuntaa laittamalla pipoon esim. pinssejä. Ehdoton pahan tukkapäivän pelastaja ja suositeltava hankinta kaikille!


Kolmas pipo on neonvihreä myssy, jonka siskoni osti Cybershopista vuosia sitten. Pipon erikoisuus on kaksi reikää, mistä saa saparot ulos :D. Pipo on kiva pitkien peruukkien kanssa.

Hyvä pipo
- Peittää pään ja korvat kunnolla
- On riittävän tiheästi neulottu, ettei tuuli pääse pipon sisään
- Pysyy päässä jopa kovassa menossa
- Kun pipo on mieleinen ja tyylikäs, sitä käyttää mielellään - jopa kesällä
- On helppo sovittaa yhteen mahdollisimman monien vaatteiden kanssa
 
Minorea

Tämän talven ehdottomasti paras ostos on ollut Goodwearilta tilattu, camovärityksellä oleva pinkkikarvahuppuinen maihinnousutakki. Takki on lämmin vaikka alla olisi pelkkä t-paita. Jos pipo sattuu unohtumaan ja peruukkiakaan ei ole päässä, niin iso huppu pitää lämpimänä. Ei voi olla huono valinta, kun kahdella ylläpitäjällä on tämä sama takki!

Mikä on teidän suosikki talvivaate?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti