keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Joulukalenteri: Luukku 13


Hei kaikille! Täällä Street Fashion Finlandin ylläpidosta Essi. ♡ Kirjoitan teille vähän SFF:n Joulumitistä, joka pidettiin 9.12.2017!


Minä, Saukko, Naatti, Omppu

Olin pitkästä aikaa järjestämässä miittiä viime viikonloppuna, tällä kertaa yksin. Miittikaupungiksi valikoitui kotikaupunkini Lahti kauniiden jouluvalojen ja hyvien shoppailu- ja kahvittelumahdollisuuksiensa puolesta. 

Lahtimiittiä oltiin toivottu, mutta h-hetkellä sukulaisjuhlat, pikkujoulut sekä Helsingin Glorian taidekujatapahtuma vetivät väkeä menoihinsa. Me kuitenkin vietimme laatuaikaa yhdessä vähän pienemmällä porukalla! ♡


Kävelykatu ja Sokoksen näyteikkuna.

Suunnitelmana oli puuhailla juurikin noita, eli etsiä rauhassa joululahjoja ja istuskella kahviloissa. Jätin ohjelman avonaiseksi, jotta miittiin osallistuvat voisivat ehdottaa ideoitaan omien tarpeidensa mukaan. Niinpä päädyimmekin melkein ensimmäisenä kahvilaan, ja sieltä vihdoin lähtiessämme huomasimme kauppakeskusten menneen kiinni sillä välin. : D Huonoa tuuria!Asukuvia!

Tapaaminen oli huomattavasti pienempi esim. kesän Helsingin miittiimme verrattuna, mutta se mahdollisti joustavat aikataulut ja tiiviit juttutuokiot. ♡ Vasemmalla poseeraa Omppu, jonka lolitacoordiin kuuluu mm. Baby The Stars Shine Brightin blouse ja H&M:n liivi. Hame on kirpparilöytö. Oikealla Saukko äidiltä perityssä mekossa ja uudessa peruukissa, joka oli ensimmäistä kertaa käytössä!Naatti tyylilleen ominaisena kylmästä viimasta huolimatta. Nugoth -lookkiinsa hän kertoi löytäneensä inspiraatiota Lady Gagasta sekä drag queeneista!
Nappasimme kuvat kiireessä, sillä kauppakeskuksen sulkeutumista kuulutettiin jo. : D Olin pukeutunut käsintehtyyn, mansikoilla koristeltuun lolitamekkoon miittiä varten. Sen päälle vedin kullanvärisen villapaidan tekemään asusta kasuaalimman.

Miitin loppuun totesimme, että koska lahjaostokset olivat suurimmalla osalla jääneet puolitiehen, niin miksi emme kokoontuisi seuraavanakin päivänä. : D Minä ainakin innostuin, sillä pääsin laatimaan kokonaan uuden asukokonaisuuden toiselle päivälle! ♡


Jeffree Starin meikkien ihmettelyä Sokkarilla ja Lahden torikuusi. Se on aivan valtava, vieressä kävelevät ihmiset kuvassa vertauskohteena!

Sunnuntaina lähdimme aikaisemmin liikkeelle, ja suuntasimme paikkoihin jotka olivat jääneet edeltävänä päivänä välistä. Mukaan tarttui joulusuklaata, ja saimme myös joululahjojen hankintalistojamme ihan mukavasti lyhennettyä. ♡ Naatti kuvasi miitistä vlogin, jonka ilmestymistä kannattaa odottaa innolla!
Löysimme Trion yläkerrasta hienot lavasteet asukuville -Joulupukin tuolin ja kuusipuut lahjoineen! : D
Saukko oli toisena päivänä omilla hiuksilla liikenteessä. Lauantain asua tummanpuhuvampaan yhdistelmään kuului korkeavyötäröinen hame ja pitkä liivi, jotka molemmat löytyivät oman vaatekaapin perukoilta.Naatti pohjasi asukokonaisuutensa herrasmuotiin, yhdisteli siihen Nugothia ja inspiroitui vintage glamourista. Lopputulos on vaikuttava!
Viimeiseksi oma asuni. Inspiroiduin Naatin edeltävän päivän lookista, ja mietin vastaavaa omissa väreissäni -vaaleanpunaisena! ♡ Halusin keventää kokonaisuutta lenkkareilla ja makkaralla olevilla sukilla. Elämän ei tarvitse olla koskaan liian vakavaa! ♡Kiitos kaikille miitistä! Meillä oli oikein hauskaa, rahaa kului ainakin minulla liiaksikin, mutta toisaalta joulu on vain kerran vuodessa. ♡ Mieleenpainuvinta miitissä oli ehkä se, kun ostimme kaikki joulukukat yksinäisille vanhuksille, kun huomasimme tempauksen. ♡ Joulun alla on kiva auttaa muita!


Mitä teidän joulunodotteluun kuuluu? ♡ Terveisin, Essi1 kommentti: