lauantai 28. lokakuuta 2017

Tulevat miitit

Moikka kaikille! Haluamme muistuttaa tulevista Street Fashion Finlandin miiteistä!

Halloween miitti
 
Paikka: Jyväskylä, Teeleidi (Kramsunkatu 1)
Päivämäärä: 31.10.2017
Aika: 17:00 -
 

Tervetuloa Street Fashion Finlandin ensimmäiseen Jyväskylän miittiin!

Kokoonnumme 31. päivä tiistaina Teeleidin edessä klo 17:00, josta siirrymme Teeleidiin teekesteille. Teehetken jälkeen sovitaan paikan päällä, miten miitti etenee. Mahdollisuuksia on shoppaileminen, elokuva, keilailu yms. vastaava ajanviete.

Koska miitin teemana on halloween, niin toivoisimme tämän näkyvän miittailijoiden vaatetuksessa. Kaikki karmaisevat asusteet, meikit, vaatteet, laukut ja kengät ovat oikein sopivia tähän tapaamiseen. Myös halloween-asut ovat tervetulleita mukaan!
 
 
Englantilainen iltapäivätee -miitti

Paikka: Savonlinna, Kahvila Saima, (Linnankatu 11)
Päivämäärä: 11. kuukausi
Aika: NeuvoteltavissaSavonlinnalainen kahvila-ravintola & hotelli Saima on lisännyt ruokalistaansa englantilaisen iltapäiväteen! Keräämme ilmoittautumisia MARRASKUUSSA järjestettävään Englantilainen iltapäivätee -miittiin. Päivämäärää ja kellonaikaa ei ole vielä päätetty.  

Yleistä ruuasta:
 
- Iltapäivätee maksaa 18,50 per henkilö!
- Tarjoilu sisältää lajitelman sormileipiä, perinteisiä sconsseja ja pieniä herkullisia leivonnaisia + pannullinen haudutettua teetä.
- Osallistujamäärän täytyy olla min. 4 henkilöä
- Miittiin saa tulla, vaikka ei tilaisi iltapäiväteetä. Voi tilata ihan vain pienin palan kakkua ja kupin kahvia jos se sopii itselleen (tai omaan budjettiin) paremmin.
- JOS TILAA ENGLANTILAISEN ILTAPÄIVÄTEEN, TÄYTYY ILMOITTAUTUA ETUKÄTEEN. Meidän täytyy ilmoittaa ajoissa Saimaan montako meitä on tulossa, jotta he osaavat tehdä tarjoilut ajoissa. Sitova ilmoittautuminen tehdään min. 2 päivää ennen teehetkeä.
- Muistakaa kertoa ilmoittautumisen yhteydessä ruoka-allergiat ja muuta vastaavat asiat!

 
 Yleistä Street Fashion Finlandin miiteistä

- Miittiin saa osallistua kaikki katumuotia harrastavat tai aiheesta kiinnostuneet henkilöt.
- Ilmoitathan jos olet tulossa, niin osaamme odottaa sinua!
- Miitissä valokuvataan ja miittiä videokuvataan. Toivomme, että sanot rohkeasti ja selkeästi jos et halua tulla kuvatuksi. Kuvissa esiintyvien henkilöiden luvalla valokuvia julkaistaan Street Fashion Finlandin sivustoilla.
- Alaikäisten tulijoiden täytyy ilmoittaa huoltajilleen miittiin osallistumisesta.
- Miitti on päihteetön.
- Koska miitti on julkisella paikalla, miittiin osallistujilta toivotaan hyviä käytöstapoja ja ympärillä olevien ihmisten huomioon ottamista.
- Pukukoodi on vapaa. Kunhan on vaatteet päällä.
- Jos näet tarpeelliseksi, ilmoitathan jos sinut täytyy huomioida jotenkin erityisesti, esim. olet liikuntarajotteinen tai yliherkkä hajusteille.
- Miittiä koskevat yhteydenotot voi lähettää myös sähköpostiin streetfashionfinland@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti