sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Lokakuun teema: Halloween!

Hyvää lokakuun ensimmäistä päivää! Pienen tauon jälkeen Street Fashion Finland haluaa jälleen julistaa TEEMAVIIKON! Tai itse asiassa kuukauden.

Mikä on teemaviikko?

Teemaviikko järjestetään kerran kuukaudessa. Se on kuukauden viimeinen viikko. Teemaviikon aikana julkaistaan, muiden kuvien ohessa, annettuun aiheeseen liittyviä asu- ja asustevalokuvia. Kuvia julkaistaan Street Fashion Finlandin sivustoilla, jotka ovat 

Teemaviikko jäi tauolle heinäkuun jälkeen. Sitä ennen teemoja olivat puput, kukkaset, meri ja vaate, jonka toin ulkomailta.

31.10.2017 juhlitaan Halloweeniä. Tästä syystä lokakuun teemaviikon aihe on tämä karkkien ja kummitusten juhla :).

Muista teemaviikoista POIKETEN juhlimme Halloweeniä koko kuukauden ajan! Siis: Julkaisemme koko lokakuun ajan (muiden asu- ja asustekuvien ohella) teidän kauhu- ja Halloween-teemaisia asukuvia. 31.10 omistamme koko päivän, katumuodin lisäksi, meille lähetetyille cosplay- ja naamiaisasukuville!

Jos haluat esitellä sivustoillamme katumuodikkaan ja kauhistuttavan tyylisi tai Halloween juhlien naamiaisasusi, valokuvia voi alkaa lähettää sähköpostiimme streetfashionfinland@gmail.com vaikka heti! Muistakaa mainita viestissä, jos kuva on teemaviikkoa varten. Lähetettyjä valokuvia koskevat Street Fashion Finlandin säännöt, eli ne eivät saa olla mm. yli 3 kuukautta vanhoja ja alaikäisten täytyy ilmoittaa huoltajilleen, jos he aikovat lähettää kuvia sivustoillemme. Normaalisti emme julkaise kuvia cosplayasuista, mutta tällä kertaa teemme poikkeuksen.  Kuvia voi lähettää vielä 31. päivä. Kuvan ei tarvitse esittää sinua kokonaan. Siinä voi näkyä vaikka vain teemaan sopivat kengät jalassasi. Haluamme myös painottaa, että julkaisemme ihan perus katumuotikuviakin teemakuvien ohella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti