torstai 7. syyskuuta 2017

Street Fashion Finland Traconiin 9.-10.9.2017!

Hyvää sateista syksyä! Päivi ylläpidosta täällä kirjoittelee! Haluan tiedottaa teille jotakin ennen viikonloppuna :).


Viikonloppuna on massiivinen roolipeli- ja animetapahtuma Tracon Tampereella. Street Fashion Finlandin ylläpito on mukana kekkereissä koko viikonlopun ajan. Emme ole järjestäneet coniin mitään katumuodikasta ohjelmaa, mutta aiomme bongata tapahtumasta kaiken katumuodin!

Siis: 
Jos haluat katumuodikkaan asukokonaisuutesi esille Striittiksen sivustoille, esiintyä tulevassa koostevideossa tai vilahtaa nopeasti Snapchatissamme, tule rohkeasti nykäisemään hihasta! Ylläpitoa päivystää sekä lauantaina että sunnuntaina pitkin conipaikkaa. Varmiten meidät löytää yhteistyöconimme Kumakumaconin yhdistyspöydältä! Tervetuloa moikkaamaan! Olisi todella cool saada aikaiseksi tänne blogiin kunnon kuvarikas päivitys Traconin katumuodista :).

Valitettavasti Puricon jouduttiin perumaan tältä vuodelta ja siirtämään vuodelle 2018. Näin ollen myös kaikki Street Fashion Finlandin sinne suunnittelema ohjelma on peruttu - vai onko? Aktiiviset ovat käyneet työhön, ja jonkinlaista pientä ja kivaa ohjelmaa on suunnitteilla lokakuulle ;)! Joten pysykää kanavalla, katumuodikasta toimintaa tiedossa! Täytyy vain ensin lyödä päivämäärät ja tilat lukkoon ennen kuin aletaan mainostamaan mitään ihan tosissaan. 

Ihan tosissaan tulee Kumakumacon Kouvolaan 11.-12.11.2017. Street Fashion Finland on tapahtuman yhteistyökumppani ja järjestää coniin mm. katumuotinäytöksen. 

Jos sinun conisi kaipaa katumuotiohjelmaa, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä vaikka sähköpostin streetfashionfinland@gmail.com kautta. Tulemme mielellämme tekemään katumuodikasta ohjelmaa tapahtumaanne!

Nyt minä lähden jatkamaan Traconin cossiasujen viimeistelyä. Conissa tavataan!

Herkuin terkuin,
Päivi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti