lauantai 3. helmikuuta 2018

Ystävänpäivän hulinat!

Ystävänpäivään on enää 10 päivää!
Tässä Street Fashion Finlandin ystävänpäivän tiedotukset:

YSTÄVÄNPÄIVÄMIITTI JYVÄSKYLÄSSÄ


Paikka: Jyväskylä, kahvila Miriam's (Asemakatu 12)

Päivämäärä: 14.2.2918

Aika: 17:00-


Miitti Facebookissa

Miitti Foorumilla


Yleistä Street Fashion Finlandin miiteistä:

- Miittiin saa osallistua kaikki katumuotia harrastavat tai aiheesta kiinnostuneet henkilöt.
- Ilmoitathan jos olet tulossa, niin osaamme odottaa sinua! Osallistumisestaan voi ilmoittaa Facebookissa, Foorumilla, Instagramissa tai tämän tekstin kommentteihin.
- Miitissä valokuvataan ja miittiä videokuvataan. Toivomme, että sanot rohkeasti ja selkeästi jos et halua tulla kuvatuksi. Kuvissa esiintyvien henkilöiden luvalla valokuvia julkaistaan Street Fashion Finlandin sivustoilla.
- Alaikäisten tulijoiden täytyy ilmoittaa huoltajilleen miittiin osallistumisesta.
- Miitti on päihteetön.
- Koska miitti on julkisella paikalla, miittiin osallistujilta toivotaan hyviä käytöstapoja ja ympärillä olevien ihmisten huomioon ottamista.
- Pukukoodi on vapaa. Kunhan on vaatteet päällä.
- Jos näet tarpeelliseksi, ilmoitathan jos sinut täytyy huomioida jotenkin erityisesti, esim. olet liikuntarajotteinen tai yliherkkä hajusteille.
- Miittiä koskevat yhteydenotot voi lähettää myös sähköpostiin streetfashionfinland@gmail.com


HELMIKUUN TEEMA: YSTÄVÄNPÄIVÄ


Muiden katumuodikkaiden asukuvien ohella helmikuussa otamme erityisen mielellämme vastaan "ystävänpäivä" -kuvia. Millainen on sinun ystävänpäiväinen katumuotisi? Onko se erityisen vaaleanpunainen tai punainen asu? Liittyykö siihen sydämet, suklaa tai pitsi? Vai pukeudutko täysmustaan vain ja ainoastaan ystävänpäivän vuoksi? Laittakaa tulemaan myös katumuodikkaita kaverikuvia tai kuvia itsestänne oman kultanne kanssa <3. Paljastakaa kuka tekee ystävänpäivästänne ikimuistoisen!

Jos haluat esitellä sivustoillamme katumuodikkaan ja ystävällisen tyylisi, valokuvia voi alkaa lähettää sähköpostiimme streetfashionfinland@gmail.com vaikka heti! Muistakaa mainita viestissä, jos kuva on helmikuun teemaa varten. Lähetettyjä valokuvia koskevat Street Fashion Finlandin säännöt, eli ne eivät saa olla mm. yli 3 kuukautta vanhoja ja alaikäisten täytyy ilmoittaa huoltajilleen, jos he aikovat lähettää kuvia sivustoillemme. Kuvan ei tarvitse esittää sinua kokonaan. Siinä voi näkyä vaikka vain teemaan sopivat kengät jalassasi. Haluamme myös painottaa, että julkaisemme ihan perus katumuotikuviakin teemakuvien ohella.

Lähetettyjä kuvia julkaistaan sivustoillamme ja jos niitä tulee riittävästi, aiheesta tehdään artikkeli myös tänne blogiin.


Mistä tehdään artikkeli tänne blogiin varmasti on DESUCON FROSTBITE. Tapahtuma järjestettiin 26.-28.1.2018 Lahdessa (viikko sitten). Ylläpitoa oli paikalla kuvaamassa menoa, mutta katumuotikuvia tuli otettua aivan liian vähän! Jos olit Frostbitessä 2018 katumuodikkaassa asukokonaisuudessa ja haluaisit esitellä tyylisi Street Fashion Finlandin sivustoilla, laita asukuvaa tulemaan sähköpostiimme streetfashionfinland@gmail.com. Ei pliiz cosplayasukuvia!

Seuraavan kerran Street Fashion Finland coneilee Yukiconissa 17.-18.2.2018 Helsingissä. Sunnuntaina meillä on miitti! Joko on vaatteet valittu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti