maanantai 18. joulukuuta 2017

Joulukalenteri: Luukku 18

Street Fashion Finlandin 18. kalenteriluukku kertoo tulevasta miitistä:

Yukicon miitti
 
Paikka: Helsinki, Kokoustamo, huone 301
Päivämäärä: 18.2.2018
Aika: Klo 13:00 - 14:45

Miitti Facebookissa: Päivittyy lähempänä tapahtumaa. 
 

Street Fashion Finlandin ensimmäinen conimiitti näkee päivänvalon Yukiconissa sunnuntaina 18.2.2018. Olemme varanneet miittitilan, joka on huone 301, ja sinne ovat klo 13:00 lähtien tervetulleita kaikki katumuotia harrastavat ja aiheesta kiinnostuneet henkilöt ^_^! Miittimme on avoin tilaisuus ja sinne voi saapua aina 14:45 asti. Koska miitti on conissa, ei ole pakko pukeutua katumuotiasuun, vaan paikalle voi saapua myös esim. cosplayasussa. Osallistuaksesi miittiin sinulla täytyy olla Yukiconin ranneke. Lippuja tapahtumaan voi ostaa Yukiconin kotisivulta.

Emme ole vielä suunnitelleet mitään erityistä miittiohjelmaa. Jos teillä on toiveita sen suhteen, mitä tapaamisessa tehtäisiin, pistäkää tulemaan kommentteihin <3! Luonnollisesti miitissä tutustumme toisiimme, otamme asukuvia ja juttelemme katumuotiin liittyvistä asioista. Miittiajan loppumisen jälkeen tapaamista voi lähteä jatkamaan esim. paikalliseen kahvilaan tai ravintolaan.


 Yleistä Street Fashion Finlandin miiteistä

- Miittiin saa osallistua kaikki katumuotia harrastavat tai aiheesta kiinnostuneet henkilöt.
- Ilmoitathan jos olet tulossa, niin osaamme odottaa sinua!
- Miitissä valokuvataan ja miittiä videokuvataan. Toivomme, että sanot rohkeasti ja selkeästi jos et halua tulla kuvatuksi. Kuvissa esiintyvien henkilöiden luvalla valokuvia julkaistaan Street Fashion Finlandin sivustoilla.
- Alaikäisten tulijoiden täytyy ilmoittaa huoltajilleen miittiin osallistumisesta.
- Miitti on päihteetön.
- Koska miitti on julkisella paikalla, miittiin osallistujilta toivotaan hyviä käytöstapoja ja ympärillä olevien ihmisten huomioon ottamista.
- Pukukoodi on vapaa. Kunhan on vaatteet päällä.
- Jos näet tarpeelliseksi, ilmoitathan jos sinut täytyy huomioida jotenkin erityisesti, esim. olet liikuntarajotteinen tai yliherkkä hajusteille.
- Miittiä koskevat yhteydenotot voi lähettää myös sähköpostiin streetfashionfinland@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti